s
s
s
s
s
s
s

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

Vladimir Marku
Nacionalidad:
Albania
E-mail:
vladimirmarku@yahoo.com
Biografia

Vladimir Marku (1950)

Vladimir Marku, poet, novelist, essayist, translator, dictionary compiler and teacher of English. Has 33 books published in 13 years. Participant in Dubai and Medellin International Poetry Festivals. Lives and works in Fier Albania. Teaches English, writes books and travels a lot. Best read prize in Fier, Albania. His poetry is present in different anthologies.

 

 

Vras

Papritur thashë të vras
T'i merrja me radhë
Vrasje masive
Djallëzisht ftova ëndrrat e mia
Ftova shpresën
Thirra kujtimet pa përjashtim
Thirra pandehmat dhe dyshimet
Të gjithë për darkë
Ëndrra, shpresa, kujtime
Dasmorë në një dasëm makabre
Unë ndihesha dhëndër
Buzëironi
Vrisja mendjen me cilën ta filloja
Përpara se të gjithë ata
Ta kuptonin, dhe
Të më vrisnin
Mes armëve të shkatërrimit në masë
Zgjodha më të rrezikshmen
Zgjodha poezinë
Dhe nisa karierën e krimit.

 

Desarrollado por: Asesorias Web
s
s
s
s
s
s